Låt någon annan sköta ekonomin

Låt någon annan sköta ekonomin

Hejsan svejsan bloggen! Här kommer ett litet tips till er företagare som jag tror att ni kan ha stor nytta av. Redovisningstjänster som bokföring och så vidare är saker som oftast inte ligger på högt upp på listan över saker som man tycker om, men det måste ändå göras. Jag har faktiskt aldrig gjort mina redovisningstjänster själv utan jag har alltid tagit hjälp av en revisor här uppe i Luleå, vilket jag är väldigt tacksam för. Det var någon gång förra veckan som jag blev lite nyfiken och frågade lite vad exakt det var som gjorde och hur man gjorde allt arbete. Jag kan säga att vi satt i nästan en timme utan att jag blev något som helst klokare, det var alldeles för mycket siffror för att jag skulle hänga med. Sen är jag inte så noggrann av mig som person, vilket kan tyckas vara lite märkligt med tanke på att jag ändå har ett företag som det går relativt bra för. Jag har alltid varit lite avslappnad i allting jag gör och när det kommer till att göra affärer så spelar det inte någon större roll om det är någon siffra hit eller dit. Den avslappnande approachen har dock gjort susen, för jag vet att även om jag kanske inte tjänar lika mycket på affären så är det något som kunna gynna mig i längden. Dock är det nog inte så bra att glömma lite siffror när det kommer till redovisningstjänster, så därför håller jag mig borta från det så gott det går. Mitt tips till er är att ni också ska låta någon annan sköta er ekonomi, ni tjänar på det ur ett långsiktigt perspektiv eftersom att ni får med tid till att utveckla er verksamhet ännu mer. Eller varför inte få lite extra timmar med familjen.  


Kommentarer är stängda.