Massage i Vaggeryd

Massage i Vaggeryd

Hej och god morgon och varmt välkomna till bloggen alla mina läsare, och jag tycker det ska bli riktigt roligt att få berätta för er om att jag har hittat ett företag dit man kan gå för att få massage i Vaggeryd. Det är många av er som skriver till mig här på bloggen och berättar att ni har en rätt så tung och slitsam arbetssituation, precis som jag. Jag jobbar inom vården på ett äldreboende med ständiga neddragningar och det är mycket stress. Nu har i alla fall jag hittat något som fungerar väldigt bra för mig och min stressade kropp och själ, och det är denna massage som jag får på ett företag som heter MuskelRo 

Först och främst är det ju så skönt med massage och det händer ju något med mig efter varje gång jag har varit på massage i Vaggeryd. Ni som har fått massage själva vet vad jag menar, och till er som aldrig fått massage innan kan jag bara nämna att det händer bra saker i kroppen av massage, det finns det till och med forskning på. På MuskelRo arbetar en duktig massageterapeut som heter Jennie Silfertegen som utför dessa behandlingar i massage, och nu vill jag rekommendera er att faktiskt gå dit och prova denna massage i Vaggeyd, i alla fall en gång, för då kommer ni förstå vad det är jag menar när jag säger att detta är så fantastiskt bra. Jennie erbjuder flera olika slags massage eftersom vi alla har olika förutsättningar, behov och önskemål. Det var ungefär vad jag hade att tänkt att ta upp. Vill ni veta mer om MuskelRo kan ni alltid läsa vidare på deras hemsida. 


Kommentarer är stängda.