Ingen fasadtvätt i Helsingborg idag

Ingen fasadtvätt i Helsingborg idag

Hallihallå!

Jag hade en hel del saker planerat idag men det blev givetvis inställt eftersom moderjord bestämde sig för att leverera ett snöoväder över Helsingborg. Det som drabbas mest är min fasadtvätt som jag hade bokat in just idag, visst är det typiskt att snön ska komma när det egentligen borde vara vår och speciellt i samband med att jag skulle få fasadtvätt. Vi som hade haft så fina dagar här nere i Helsingborg och så ska det helt plötsligt slå om när man trodde att våren var här, det är lite av ödets ironi om du frågar mig. Utöver fasadtvätt så tänkte jag också att fixa ordning lite i trädgården men bara tanken av att gå ut genom dörren gör mig frusen. Så ingen fasadtvätt och inget trädgårdsarbete, undra vad Helsingborg har att erbjuda mig en dag som idag. Oavsett vad det är för väder så måste jag åka in till Helsingborg centrum för att handla lite middag till idag och imorgon, men ska jag vara helt ärlig så är jag i detta nu inte jättesugen på att göra något annat än att bara sitta i soffan och kolla på film. Jag är så himla besviken på att alla mina planer bara fallerade, jag hade till och med tagit ledig från jobbet. Nu önskar jag nästan att jag befann mig på jobbet istället för att sitta här och inte ha någonting att göra. Men det går inte och jag kan inte sitta här och sura utan nu får jag helt enkelt göra det bästa av situationen, fasadtvätt får det bli en annan dag. Jag kanske ska åka hem till brorsan och kolla om han vill hitta på någonting, han brukar gå av arbetspasset vid lunch på fredagar så det blir perfekt. Jag är lite sugen på att spela biljard, vi får se vad han vill hitta på. Trevlig helg!


Kommentarer är stängda.