Massage efter jobbet

Massage efter jobbet

Hej där bloggen! Det har varit en lång dag på jobbet och än är den över utan det är några timmar kvar innan jag kan slappna av och lägga den här dagen bakom mig. Jag har en inbokad massage efter jobbet och det kommer väldigt lägligt om jag får säga det själv, speciellt med tanke på hur dagen har varit. Direkt efter jobbet så sticker jag därför till Skövde för att gå på massage och sen hoppas jag att min man har lagat lite middag tills jag kommer hem därifrån. Det sa han åtminstone att han skulle göra, men när det kommer till honom så kan man aldrig riktigt veta. Ett ja från honom är mer som ett kanske, men det har jag vänt mig vid nu så jag får nog ringa efter min massage och fråga om maten är igång. Har han inte handlat så lär jag få köpa med mig något från Skövde för jag tänker inte ställa mig i köket och laga mat, det händer inte efter en sån här dag kan jag lova. När jag kommer hem så är det raka vägen till soffan som gäller för att slå på någon serie eller en bra film, därefter bär det nog av till sängen. Jag är helt slut i både kroppen och i huvudet. Halv sju i morse så steg jag in på kontoret med ungefär fem timmars sömn i bagaget så ni kan ju förstå lite hur man mår nu. Tanken var att jobba så här länge idag men jag hade också planerat att få ordentligt med sömn innan men så blev det naturligtvis inte. Fördelen är dock att jag kommer kunna gå hem betydligt tidigare än vanligt på fredag så det känns riktigt gott. Nu får jag önska er en trevlig dag och så får jag se framemot massage de sista timmarna här.  


Kommentarer är stängda.