Vi åt pizza i nystädade lägenheten

Vi åt pizza i nystädade lägenheten

Tjenare och hej igen på er alla! I det här inlägget är min plan att jag ska skriva om en städfirma i Kristianstad som heter Susi Städ. I förra veckan hjälpte de oss att städa lägenheten, och det var en alldeles speciell feeling som infann sig när det var färdigstädat och jag och min käre man och våra barn bara kunde slänga oss i soffan med varsin pizza utan några överhängande krav på att städa. 

När vi bestämde oss för att vi skulle vända oss till någon städfirma i Kristianstad valde vi att anlita Susi Städ, då en kollega till min man hade fått hjälp av dem, och berättade hur nöjd han var. Även min man och jag måste säga att vi är sjukt imponerade av denna städfirma i Kristianstad, så därför tänkte jag att jag skulle skriva ett inlägg, för om det är någon av er som funderar på att anlita städhjälp och ni dessutom bor här i Kristianstad med omnejd så är mitt bästa tips för dagen att ni hör av er till dem. De hjälper till med i stort sett all slags städning, och både privatpersoner och företagare som behöver hjälp med städning av det ena eller andra slaget kan vända sig till dem, Företaget har funnits rätt så många år och har lång erfarenhet inom branschen. Sedan ska man ju ha klart för sig att många städfirmor inte alls är seriösa och det är så tråkigt om någon av er skulle råka vända er till någon dylik firma, så det är inget att tveka på att redan från början göra ett bra val och vända sig till just denna så eminenta städfirma i Kristianstad med omnejd. Livet som småbarnsförälder går i rasande fart och man vill inte minnas tillbaka på dessa år som de år som man stod i givakt framför dammsugaren och skurhinken, eller hur? 


Kommentarer är stängda.