Räddad mitt i natten när jag fick motorstopp

Räddad mitt i natten när jag fick motorstopp

God morgon alla mina läsare och välkomna in hit till bloggen. Jag hoppas att ni alla känner att ni mår riktigt bra idag och att ni ser fram mot att läsa det här inlägget. Jag hade tänkt att ta en liten stund nu till att prata med er om ett företag som ni kan vända er till om ni behöver hjälp med bärgning och transport i Kramfors, och det här företaget heter Bärgning & Transport Västernorrland.  

Jag har kommit i kontakt med det här företaget genom att jag själv anlitade dem för inte så länge sedan och jag känner mig så nöjd med att de hjälpte mig med det jag behövde hjälp med. Ibland behöver man få hjälp med en bärgning eller en transport i Kramfors och det är bra att veta vem som kan hjälpa till med sådana uppdrag innan behöver hjälpen så att säga, i alla fall då det handlar om en bärgning för det går inte att förutspå. När man sitter där i bilen oavsett vilken tid det är på dygnet så är det bara att ta kontakt med Bärgning & Transport Västernorrland så kommer de till undsättning. Det hände mig mitt i vintern klockan 4 på morgonen, det var väldigt kallt ute och det började bli kallt även i bilen, men efter 20 minuter kom Bärgning & Transport Västernorrland och de fick med sig bilen och även mig då givetvis in till stan och det var helt gudomligt att bli räddad, för det var verkligen så det var. Jag hoppas ingen ska få motorhaveri, eller krocka, eller något annat, men det är sånt som händer, och händer det här i mina omnejder är det ju bärgning och transport i Kramfors man behöver och då finns Bärgning & Transport Västernorrland där för dem som behöver den hjälpen. 


Kommentarer är stängda.